Lavin Estates | Unik egendom direkt vid havet med privat bad- och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik egendom direkt vid havet med privat bad- och båtplats I Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

Unik egendom direkt vid havet med privat bad- och båtplats - Sold

Unik egendom direkt vid havet med privat bad- och båtplats

Med strålande utsikt över Puerto Andratx viken ligger detta exklusiva ställe. Unik fastighet med lång strandlinje och böljande havsklippor. Huvudbyggnad om totalt 396 kvm med fasader i natursten . En hög takhöjd med ljusinsläpp och fönster i tre vädersträck med utsikt över havet utanför. Vid vattnet finns en genuin badplats och privat brygganläggning. Perfekt förtöjningsplats för småbåtar. Ett unikt tillfälle att förvärva ett sjöställe i mycket eftersökta Port Andratx . Helt enastående med egen trappa ned till den privata båtplatsen och morgondoppet och bara några steg från Club Vela och hamnen finns detta drömboende i det eftertraktade Puerto Andratx. Fastighetens tomtareal är på ca 852 kvm, bostadsytan ca 396 kvm, underbara terrasser både med och utan tak är på ca 77 kvm samt en välvårdad trädgård omger egendomen. Husets två etage innehåller i entréplan en spatiös salong med utgång mot de underbara solterrasserna, köket med grovkök samt fyra sovrum och två badrum. En trappa ned finns ytterligare tre sovrum med terrasstillgång, ett separat badrum och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta unika boende erbjuder är centralvärme (olja), ett dubbelgarage, en Carport samt ett bootshus. På tomten finns det plats att bygga en swimmingpool om så önskas. Helt nära ligger trevliga restauranger, barer och lyxig shopping och Palma stad är bara 20 bilminuter bort

 • Boyta

  396m2
 • Tomt

  852m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2666
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: