Lavin Estates | Byggprojekt för ett hus på landet på stor tomt med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för ett hus på landet på stor tomt med fullständig sekretess - Sold

Fakta Bilder

510m2 6 Sovrum i Calvia - Sold

Denna fantastiska egendomen byggs för närvarande på en gigantisk tomt om ca 1,5 ha ovanför byn Calvia på en kulle i Son Font. Detta magnifika landställe kommer att imponera med en unik kombination av Medelhavets arkitektur, banbrytande och högkvalitativ utrustning och en fascinerade vidsträckt utsikt mot Palma och Medelhavet. Ett äkta lantställe med total avskildhet! Det bebyggad område är ca 500 kvm, flera öppna och täckta terrasser, en stor trädgård med saltvattenpool, fruktträd och aromatisk växtlighet. Huset byggs i två våningar och innehåller i entréplan: salong, matsal, komplett utrustat lyxkök, en sovrumssvit med dressingroom, grovkök och gäst-wc. På övervåningen planeras två sovrumssviter. Dessutom byggs på tomten ett stort vackert gästhus inredd med tre sovrumssviter, allrum och pentry samt en personalbostad med sovrum och badrum. Övriga faciliteter inkluderar ett garage med elektrisk manövrerbar port och med plats för två fordon, carport, isolerglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, öppen spis och jacuzzi. Son Font är en vacker by som ligger i Tramuntanabergen och är en del av UNESCO:s världsarvslista. Centralorten Calvia med några butiker finns helt nära, Palma stad och omtyckta Santa Ponsa kan nås på 20 bilminuter.

 • Boyta

  510m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2789
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: