Lavin Estates | Modern bostad med vacker utsikt över Medelhavet och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern bostad med vacker utsikt över Medelhavet och landskap - Sold

Fakta Bilder

371m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna eleganta villa med havsutsikt ligger i ett mycket exlusivt område i Nova Santa Ponsa. Med en tomt på ca. 1145m2, boyta på ca. 371m2, täckta terrasser på ca. 67m2, öppna solterrasser på ca. 38m2 och en magnifik infinity-pool samt en rymlig välskött trädgård. Boytan är fördelat på två plan. På entréplan ligger det ljusa vardagsrummet, matsal med öppen spis, öppet kök, tvättstuga, gästtoalett samt två sovrum,var och en av dem med bad en suit och klädkammare. På första plan finns det ytterligare tre sovrum, alla av dem är också med eget badrum och klädkammare. Här finns också ett stort rum som kan användas som ett gym. Från nästan alla rum på denna våning finns det utgång till den vackra solterrassen med grill plats, utomhus dusch och den underbara poolen. Villan inkluderar bland annat solpaneler, olje uppvärmd centralvärme, golvvärme, kall/varm luftkonditionering, automatisk trädgårdbevattningssystem, video intercom, uteplatser, jacuzzi, larmsystem och ett dubbelgarage.

 • Boyta

  371m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9061
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: