Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa i Medelhavsstil med fantastiskt poolområde - Sold

Fakta Bilder

287m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta underbara hus finns i ett eftersökt läge av Santa Ponsa, helt nära golfbanan och njuter av en vacker utsikt över landskapet och bergen. Fastighetens tomtyta är ca 940 kvm, boytan 287 kvm. Sköna terrassser både med och utan tak på sammanlagt 105 kvm, flera loungeområden i den vackra trädgården samt en fantastisk swimmingpool. Villans tre våningsplan innehåller i entréplan ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis, köket som är komplett inredd och utrustat, huvudsovrum med badrum en suite samt ett sovrum och ett badrum till. Vardagsrummet/matsalen och köket har utgång mot solterrasserna, trädgården och poolområdet. En trappa upp ligger ett allrum med vidunderlig utsikt över bergen. Bottenvåningen går att användas som gästlägenhet eftersom den förutom separat ingång också är inredd med ett alllrum, ett pentry, ett stort sovrum och ett badrum. Därutöver finns här ett kontor, hemmabio, grovkök och förråd. Nästan alla rum på detta plan har utgång mot tädgården och poolområdet. Övriga faciliteter av fastigheten är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, rörelsedetektorer, grillplats samt ett garage.

 • Boyta

  287m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7121
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: