Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i exklusivt läge med hänförande panoramablick över havet - Sold

Fakta Bilder

202m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den magnifika sydvästorienterade villan ligger i eftersökt område i Costa Den Blanes med en fantastisk panoramutsikt över det vackra landskapet och havet. Villan ligger på en tomt om 790 kvm en bostadsyta på ca 202 kvm, ca 100 kvm sköna terrasser både med och utan tak, en underbar swimmingpool och allt omgiven av en härlig medelhavsträdgård. Villans tre våningsplan innehåller i entréplan: ett generöst vardagsrum/matsal med öppen spis, köket som är komplett utrustat med grovkök och ett förråd intill, ett sovrum och ett badrum samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan har access till solterrasserna, poolområdet och pation. En trappa upp ligger tre sovrum, två av dessa har egna privata badrum en suite, det tredje har ett separat badrum. I bottenvåningen finns en bastu och diverse förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering v/k, centralvärme, golvvärme i badrummen, isolerglas, alarmanläggning, video intercom samt ett dubbelgarage. Helt nära ligger den exklusiva marinan Puerto Portals med dess imponerande yachter samt exklusiva restauranger och barer. Golfbanan Royal Bendinat är också bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  202m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2694
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: