Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull egendom med panoramablick över havet i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

751m2 7 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med en spektakulär utsikt över Medelhavet finns denna excellenta egendom i Santa Ponsa på en 2591 kvm stor tomt i söderläge och med en bostadsyta om ca 751 kvm, flertal mycket imponerande terrassområden för både sol och skugga på sammantaget ca 202 kvm, en uppvärmd swimmingpool, en chill-out-paviljong samt en underbar medelshavsträdgård som omger hela härligheten. Villan innehåller en stor välkomnande entréhall med dubbel takhöjd, generös salong med öppen spis och angränsande terrass mot poolen, matsal, köket som är mycket elegant och komplett utrustat med barkök och tillgång till uteplats, gästtoalett. Dessutom finns på detta våningsplan en separat gästlägenhet med sovrum och dressingroom samt en tvättstuga. En trappa upp ligger den exceptionella huvudsovrumssviten med privat terrass, badrum, jacuzzi och ett stort lyxigt dressingroom. Därutöver finns ytterligare tre sovrumssviter och ett abertsrum på detta plan. I bottenvåningen ligger dubbelgaraget, ett stort rum med biograf, biljardbord och bordtennis samt två förråd. Som en extra bonus förfogar detta drömhem över ett separat gästhus som är inredd med två sovrum, ett av dem med badrum en suite, ett badrum till, allrum samt ett kök. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme (olja), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning samt automatiskt bevattningssystem för trädgården. Fastigheten är belägen i eftersökt område nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från flera fina sandstränder och den lyxiga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  751m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  9075
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: