Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion av Penthouse med stor takterrass i Palmas gamla stan - Sold

Fakta Bilder

96m2 3 Sovrum i Palma - Sold

I den historiska äldre stadsdelen av Palma är denna eleganta etagevåning under byggnation och kommer att förses med en överväldigande takterrass om ca 40 kvm. Den ljusa och ca 96 kvm stora bostaden innehåller en välkomnande entré, ljus och rymlig vardagsrum och matsal med angränsande öppet komplett utrustat kök, ett sovrum med privat badrum en suite samt två sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter som detta lyxig inredda hem utrustas med är luftkonditionering varm/kallt, öppen spis och ett förråd. Det är möjligt att köpa en parkeringsplats. I närheten av bostaden ligger många restauranger, tapasbarer och trevliga shoppinggator.

 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  33189
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: