Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvåning med pool och egen trädgård i Palma's gamla stan - Sold

Fakta Bilder

392m2 3 Sovrum i Palma - Sold

I hjärtat av Palma i ett helrenoverad stadspalats finns denna spektakulära helt nybyggda lyxvåning med villakänsla som erbjuder en underbar ca 87 kvm trädgård med terrass och privat pool på omkring 6x3m. Etagelägenhetens boyta är på ca 392 kvm fördelade i två plan och innehåller i övre plan stor och luftig salong med matplats, ett öppet komplett utrustat kvalitetskök med köksö och med en ca 10 kvm balkong utanför, gästtoalett och en tvättstuga. En trappa ned ligger två generösa sovrum med privata badrum en suite och dressingroom, separat wc samt ytterligare ett rum passande till förslagsvis kontor eller sovrum. De två våningar är förbundna med en praktisk hiss. Övriga faciliteter och utrustning som detta utsökta boende erbjuder är bla elegant kombination av sten- och parkettgolv, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, tvåglasfönster och två parkeringsplatser i garage. Mysiga tapasbarer och trevlig shopping finns runt hörnet.

 • Boyta

  392m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  32998
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: