Lavin Estates | Bostadshus i stadsdelen La Lonja: fyra lägenheter och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bostadshus i stadsdelen La Lonja: fyra lägenheter och privat takterrass - Sold

Fakta Bilder

415m2 8 Sovrum i Palma - Sold

Detta stiliga renoverade bostadshus finns i Palmas populära stadsdel La Lonja. Husets bebyggda område är på ca 540 kvm varav bostadsytan upptar cirka 415 kvm fördelade på 4 våningsplan med balkonger och en priva takterrass med utsikt över takåsarna i gamla stan och ända bort mot hamnen. På bottenvåningen har byggnaden en etagelägenhet med separat ingång samt ett garage. I de övriga våningsplanen finns två etagelägenheter till, ytterligare en lägenhet och ett gemensamt stort förråd. Lägenheterna har en boyta om ca 100 kvm vardera och är oftast inredd med en salong/matsal, ett kök, två till tre sovrum samt ett badrum. Övriga faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, vackra takbjälkar och stiliga marmor- parkett- och klinkergolv. Det går att installera en hiss i byggnaden om behovet finns. Stadsdelen La Lonja är känd för sina talrika restauranger, barer och kaféer.

 • Boyta

  415m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  33097
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: