Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt radhus med havsutsikt i hjärtat av Bendinat - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta vackra och trevliga radhus ligger i ett eftersökt bostadsområde i hjärtat av Bendinat och erbjuder en fantastisk utsikt över havet. Fastigheten har en tomtyta om ca 400 kvm, en boyta om ca 170 kvm, flera underbara terrasser med spektakulär utsikt över Palmabukten samt en liten trädgård och ett gemensamt område med gym och utepool. Bostadsytan är fördelat över två nivåer enligt följande: ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en vacker trädgård med grillplats, köket som är modern och komplett utrustat, huvudsovrum med badrum en suite, två sovrum, ett badrum samt en separat toalett. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bla elektrisk uppvärmning, luftkonditionering varm/kallt samt en parkeringsplats med plats för upp till tre fordon. Fastigheten ligger i omedelbar närhet till golfbanan Royal Bendinat och flera sandstränder. Palma med dess många restauranger, barer och shopping kan nås på några minuter.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7147
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: