Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa direkt vid havskanten och gångavstånd till båthamnen - Sold

Fakta Bilder

500m2 4 Sovrum i Port Adriano - Sold

Fantastiskt Frontline-Fastighet i El Toro

Den charmiga villan med en överväldigande panoramautsikt ligger i första linjen mot havet i El Toro, mycket nära den exklusiva yachthamnen Port Adriano. Villan ligger på en tomt om 850 kvm och har en boyta på 500 kvm, ett flertal både öppna och överbyggda terrasser på sammanlagt ca 300 kvm samt en uppvärmningsbar inomhuspool och en fin utepool. Huset har tre våningsplan och innehåller i entréplan en stor takterrass med loungeområde och en strålande panoramablick över havet. En trappa ned finns tre sovrum, ett badrum, ett fitnessrum, ett panikrum, huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt en mycket fin innergård (patio). En trappa ned ligger det rymliga vardagsrummet med öppna spisen och med utgång till en terrass mot havet, matsalen, köket som är komplett utrustat och inredd, grovkök samt ett gäst-wc. I bottenvåningen ligger poolhuset med den uppvärmda innepoolen, en bastu, det stora partyrummet samt den fantastiska utepoolen. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är luftkonditonering varm/kallt, isolerglas, centralvärme, golvvärme, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt parkeringsplatser för ca fem fordon. Fastigheten ligger helt nära flera fina sandstränder och tre golfbanor runt Santa Ponsa.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7110
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: