Lavin Estates | Femstjärnig lyxvilla omgiven av en lummig…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Femstjärnig lyxvilla omgiven av en lummig medelhavsträdgård - Sold

Fakta Bilder

312m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna renoverade villa monterades ner till grunden och restaurerades till högsta kvalitet med stor uppmärksamhet på detaljer. Det öppna boendekonceptet stöds av det högkvalitativa egyptiska stengolvet, som lades i hela fastigheten. Det ljusa kvalitetsköket från Leicht kök med Mieles vitvaror får även passionerade kockars hjärtan att slå snabbare - det angränsande förrådet med tillgång till dubbelgaraget underlättar vardagens sysslor. Vardagsrummet har flera ytor som absolut uppfyller dagens krav – även vad gäller hemmakontoret. Den tresidiga gasspisen ger en hemtrevlig atmosfär under de kallare dagarna. Övervåningen är utformad som sovavdelning. Förutom den rymliga mastersviten finns två andra lika fina sovrum med badrum en-suite. Det finns också en terrass på denna nivå, så varje nivå erbjuder ett utomhusområde och alla kan hitta sol- eller skuggplatser att koppla av efter behag. Källaren i denna extraordinära fastighet erbjuder ytterligare överraskningar: Det finns en självförsörjande gästlägenhet och ett multifunktionellt rum som kan användas som biograf, klädkammare eller liknande. Ett fullt utrustat spa-bastuområde med möjlighet till gym avrundar feel-good-området. En medelhavsträdgård, blommande i alla färger och väldoftande, omger fastigheten och poolområdet med jacuzzi, vilket skapar den perfekta atmosfären för att njuta av medelhavsklimatet med familj och vänner. Övriga tillbehör: golvvärme (värmepump), luftkonditionering w/c, förinstallation av ladd-station för elbilar.

 • Boyta

  312m2
 • Tomt

  1422m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LNYW
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: