Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fenomenal lägenhet med en fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

130m2 2 Sovrum i San Agustin

Denna fenomenala lägenhet ligger i det vackra området San Agustín och har en fantastisk utsikt över havet. När man kommer in i lägenheten befinner man sig i det rymliga vardagsrummet med ett öppet kök och direkt utgång till den täckta terrassen. Våningen har 2 sovrum, varav det stora sovrummet har badrum en-suite. Det speciella med den här lägenheten är dess sydvästliga riktning och panoramautsikten över hamnen i Cala Nova, varifrån man kan njuta av den fantastiska utsikten över Palmabukten. Lägenheten har en hiss, en vacker gemensam pool och en trädgård. En parkeringsplats och ett förråd kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02LIL8
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 412 621,63 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: