Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fenomenal lägenhet med panoramautsikt

Fakta Bilder

130m2 2 Sovrum i San Agustin

Denna fenomenala lägenhet ligger i den vackra regionen San Agustín och erbjuder en fantastisk utsikt över havet. När du kommer in i lägenheten är du direkt i det rymliga vardagsrummet med öppet kök och direkt tillgång till den täckta terrassen. Fastigheten har 2 sovrum, sovrummet har eget badrum med eget badrum. Den lägenhetens speciella egenskap är dess sydvästliga orientering och panoramautsikten över hamnen i Cala Nova, varifrån du kan njuta av utsikten över bukten. Den delade lägenheten har en hiss, en trevlig gemensam pool och en trädgård. En parkeringsplats och ett förråd fullbordar erbjudandet.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02G35C
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 192 548,06 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: