Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad villa med oslagbar panoramablick över hav och land - Sold

Fakta Bilder

385m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den mycket moderna villan uppförd helt nyligen i kubistisk stil ligger på en 1 185 kvm stor tomt i Nova Santa Ponsa och förfogar över en boyta på 385 kvm i två våningsplan. Dessutom finns ett flertal terrasser både med (85 kvm) och utan tak (35 kvm), en stor välskött trädgård och en fantastisk swimmingpool. I entréplan finns den ljusa salongen, matsalen, ett komplett utrustad kök och ett kontor/arbetsrum. En trappa upp ligger huvudsovrummet med eget badrum en suite och med egen privat terrass samt två sovrum till som delar på ett badrum. I bottenvåningen finns ett 200 kvm stort område som för närvarande inrymmer ett teknikrum, ett rum med en jacuzzi samt ett garage. Det finns möjlighet att bygga upp resten av utrymmet till ett gym eller något liknande. Övriga faciliteter av detta moderna och bekväma boende är bl.a. centralvärme (oljeeldning), luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, solfångare, tvåglasfönster, alarmsystem och automatiskt bevattningssystem för trädgården. Fastigheten ligger mycket nära de tre golfbanorna i Santa Ponsa och bara några minuter från stranden och den trevliga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  385m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5126
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: