Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca i högsta kvalitet med ett fullt utrustat stall och en vackert anlagd

Fakta Bilder

593m2 5 Sovrum i Santa Maria del Cami

Material av hög kvalitet och en generös interiör kännetecknar denna finca. Golven i entrén och trappan är som alla vardagsrum gjorda av marmor. Huset har ett fullt utrustat kök, matsal, vardagsrum, tvättstuga, totalt fem sovrum och fem badrum plus en gästtoalett. Master-sviten har två sovrum och eget badrum. Alla rum är utrustade med högkvalitativa garderober. Den vackert anlagda trädgården gränsar till den långa ingången till garage och har en 15x5 meters pool. Ytterväggarna på finca är välisolerade och huset vilar på ett inre rör som skyddar från fukt underifrån. I slutet av fastigheten finns också en fullt utrustad stall för två hästar. Central luftkonditionering, elektrisk grind, trädgårdsbelysning och automatisk bevattning slutför detta erbjudande.

 • Boyta

  593m2
 • Tomt

  6151m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00AE8K
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 881 961,95 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: