Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca i natursten med spektakulär utsikt över ön

Fakta Bilder

726m2 8 Sovrum i Moscari

Fastigheten ligger på en höjd och besökaren har en spektakulär utsikt över Mallorcas vackra inland. Moscari är en mycket lugn by i utkanten av Tramuntana-bergen, med hisnande skönhet. Det är en idealisk tillflyktsort för att undkomma den hektiska takten i vardagen och njuta av lugn och natur. Huset, byggt av natursten, går tillbaka till 1500-talet och restaurerades kärleksfullt för några år sedan. De ursprungliga byggnadselementen har bevarats och smakfullt integrerats i vardagsrummen. Huvudhuset har 4 sovrum och 2 badrum. Det finns också 3 oberoende lägenheter tillgängliga, alla med vardagsrum, kök och badrum, 2 med ett sovrum och ett med två sovrum. Trädgården har många soliga och skuggiga platser, nästan alla med en fantastisk utsikt över Mallorcas inland. Trädgården är mycket välskött och små stigar leder till poolterrassen, där det också finns ett poolhus med bastu. Ytterligare utrustning inkluderar: pool, bastu, gas golvvärme, absolut lugn och mycket privat.

 • Boyta

  726m2
 • Tomt

  21000m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02H8XK
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 609 551,92 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: