Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca med ett idylliskt läge i Alcudia

Fakta Bilder

325m2 6 Sovrum i Alcudia

Fastigheten ligger på ett idylliskt läge mitt i ett vackert naturlandskap. Den cirka 8 000 m2 stora fastigheten med gamla träd och medelhavsväxter är helt inhägnad och erbjuder maximal avskildhet. Huset är i behov av renovering och väntar på att en ny ägare ska få det att lysa i ny prakt. Nyligen målades huset inifrån och ut, alla fönster har nya fönsterluckor i aluminium. Den täckta, terrassen i söderläge leder till vardagsrum / matsal med öppen spis och till köket. Bredvid köket finns ett rum som kan användas som matsal eller som ett stort skafferi / förråd. På bottenvåningen finns också två sovrum, alla med badrum med badrum, gästtoalett och tvättstuga. Den första våningen har fyra sovrum och två badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober och tillgång till terrasser i söderläge. Härifrån leder en trappa upp till tornet, som kan användas på olika sätt, till exempel som ett avkopplings- eller gym. Härifrån sträcker sig utsikten över det vackra kuperade landskapet Bonaire, La Victoria och Malpas till Pollensa-bukten och Cape Formentor. I den vackra trädgården finns en pool med dusch, en solterrass och ett sommarkök med grill. Fastigheten har också en stor vattentank, automatiskt bevattningssystem, trädgårdsbelysning och elektriska radiatorer i alla rum. Fastigheten är ansluten till det allmänna elnätet och har en egen vattenförsörjning från brunnar. Detta är en intressant investeringsmöjlighet på ett utmärkt läge. Både havet och den gamla staden Alcudia ligger inom gångavstånd (var och en cirka 1 km).

 • Boyta

  325m2
 • Tomt

  8000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  0223G0
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 413 189,42 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: