Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca med fantastisk utsikt och Medelhavsträdgård

Fakta Bilder

258m2 4 Sovrum i Selva

Denna finca ligger mycket nära Selva och är mycket lätt att nå. Det lugna läget, Medelhavsträdgården och den vackra utsikten över ön är de viktigaste egenskaperna hos denna fastighet. Huset består av den nedre delen av det stora köket med matsal, ett sovrum med badrum och en stor täckt terrass som leder till gästrummet med badrum. Övre våningen består av ett stort vardagsrum med öppen spis, två sovrum och två badrum och en annan terrass. Andra funktioner inkluderar oljecentralvärme, W / C luftkonditionering i rummen, stadselektricitet och ett trädgårdsbevattningssystem. Vattenförsörjningen sker via leverans. Fastigheten avrundas av den 10x5 m stora poolen med sin vackra solterrass.

 • Boyta

  258m2
 • Tomt

  5544m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ENUL
 • Badrum

  3
 • Pris

  937 062,53 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: