Lavin Estates | Finca med havsutsikt nära Calvia
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca med havsutsikt nära Calvia - Sold

Fakta Bilder

2942m2 12 Sovrum i Son Font - Sold

Denna romantiska herrgård med anor från 1730 får Mallorca-kännare att rasa, för här finns många kriterier som verkar omöjliga någon annanstans: På nästan 31,5 hektar mark finns får med de för Mallorca typiska klockorna, getter, höns och ankor. Hästälskare hittar ett riktigt träningsparadis med flera ridbanor, hästboxar, paddockar och betesområden. Förutom de fyrbenta invånarna finns det alla typer av jordbruksmark: Förutom de många citrusfrukterna och de ekologiska områdena för örter, sallader och grönsaker för eget bruk, finns det en privat olivodling med nästan 1 000 träd. "Predio Son Font" är den egna skyddade ursprungsbeteckningen för den enastående jungfruolivoljan. Vatten finns i tillräcklig mängd tack vare de två egna brunnarna. Själva herrgården består av olika bostadsenheter, en romantisk uteplats med fontän och ett eget, typiskt Mallorca-kapell. Om du föredrar ett riktigt ståtligt residens istället för de olika generösa bostäderna, kan du öppna de stängda passagerna med relativt enkla medel. Förutom den vackra utsikten över de UNESCO-skyddade Tramuntanabergen erbjuder Predio Son Font en magnifik havsutsikt över Mallorcas sydvästkust och under klara dagar ända till Ibiza. Även om du kommer att vara omgiven av ren natur, erbjuder Predio de Son Font dig en utmärkt infrastruktur: på högst 4 minuter med bil når du byns centrum i Calvia, som täcker alla behov i det dagliga livet. På 15-20 minuter kan du nå alla platser i sydväst. Ett projekt för en omfattande ombyggnad har utformats och ett giltigt bygglov finns (Agroturism-Project)!
 • Boyta

  2942m2
 • Tomt

  313464m2
 • Sovrum

  12
 • Property ID

  02KI2F
 • Badrum

  12
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: