Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca med separat gästhus och uthyrningslicens

Fakta Bilder

267m2 6 Sovrum i Llucmajor

I närheten av Llucmajor, med mycket goda förbindelser till flygplatsen och öns huvudstad Palma, hittar du denna moderna finca, som nyligen har totalrenoverats. I mitten av denna lantliga gård finns en mycket stor pool. Huvudbyggnaden har tre sovrum, alla med eget badrum, samt ett stort kök med matplats och ett ljust och rymligt vardagsrum och matplats. På andra sidan är poolen omgiven av en trevlig täckt terrass och en utomhusgrill, vilket skapar ett stort terrassområde med fullständig integritet. Lite bort från huvudbyggnaden är det charmiga lilla gästhuset, som är inrett i traditionell Mallorcansk stil, ganska rustikt. Gästhuset har tre sovrum, två badrum och en vardagsrumsdel med ett amerikanskt kök. Utanför finns ytterligare ett utomhuskök med grill och en mysig matsal. Fastigheten renoverades av en tysk byggherre och har en turistuthyrningslicens, vilket gör den intressant för både privat bruk och som för investeringsändamål.

 • Boyta

  267m2
 • Tomt

  16700m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  029GLQ
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 563 334,36 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: