Lavin Estates | För dig som söker något alldeles extra - här är…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • För dig som söker något alldeles extra - här är herrgården för dig!

Fakta Bilder

800m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Här ges möjlighet att förvärva en enastående Herrgård om 20.08 hektar i nära anslutning till stranden och Port Andratx båthamn. Den nya ägaren får möjlighet att utveckla marken efter eget tycket. Denna unika herrgård i mycket privat läge ligger i ett skyddat privat område ovanför Camp de Mar. Tillgång till fastigheten sker via Camp de Mar golfbana. Fastigheten är byggd i medelhavsstil, har stenfasad och har flera öppna och täckta terrasser. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum, kök med stor matsal, ett mycket stort vardagsrum och flera öppna och täckta terrasser. På övervåningen finns 4 sovrum, alla med egna badrum och stora terrasser. Denna fastighet har absolut integritet och allt material som används är av bästa kvalitet. En egen park med medelhavsträdgårdar omger huset. I källaren finns garage för 3 bilar och utrymmen för gym och bastu, maskinrum, grovkök och flera förråd. Huset har byggnadsbesiktning och giltigt boendeintyg. Olika arbeten pågår fortfarande; golvbeläggningar, kök, inbyggnadsskåp, värme- och kylsystem, invändig målning.

 • Boyta

  800m2
 • Tomt

  20800m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02P8E9
 • Badrum

  5
 • Pris

  13 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: