Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv Frontline Penthouse-våning i nybyggd residens - Sold

Fakta Bilder

149m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den eleganta takvåning med enastående panoramavy över Palmabukten och havet finns i ett exklusivt residens i första linjen mot havet i San Agustin och som färdigställdes i början av 2014. Det luxuösa lägenhetskomplexet erbjuder en inom- och utomhuspool, ett fitnessstudio med spa, en bar samt direkt access till havet. Lägenheten är på 149 kvm med en överbyggd terrass på 33 kvm samt den 113 kvm stora takterrassen och omfattar ett rymligt vardagsrum/matsal med den överbyggda terrassen utanför, ett komplett inredd och utrustat öppet kök, ett gäst-wc, huvudsovrum med badrum en suite och access till terrassen samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Från den överbyggda terrassen leder en trappa upp till den magnifika takterrassen med whirlpool, en lounge och en kvalitetsgrillplats. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, isolerglas, porttelefon med video samt en garageplats och ett förråd. Orten San Agustin är bara en fem minuters biltur från Palma stad och i närheten finns den kungliga golfbanan Royal Bendinat, diverse sköna sandstränder samt den exklusiva marinan av Puerto Portals.

 • Boyta

  149m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2684
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: