Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig lägenhet med havsutsikt vid Bendinat golf

Fakta Bilder

113m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna lägenhet ligger direkt ovanför Bendinat golfbana i det exklusiva bostadskomplexet Olinto. Lägenheten består av ett stort vardagsrum med matsal, ett kök öppet mot vardagsrummet, två sovrum och två badrum. Det stora sovrummet har ett badrum med badkar och dusch. Från den rymliga terrassen, som kan nås från både vardagsrummet och sovrummet, har man utsikt över havet. Lägenheten är utrustad med inbyggd luftkonditionering, garderober, elektriska persienner och tvättstuga. Dessutom finns det en parkeringsplats i garage och även ett förråd. Det välskötta komplexet erbjuder en utomhus- och inomhuspool med SPA-område och ligger bara 5 minuter med bil från hamnen i Puerto Portals och olika sandstränder.

 • Boyta

  113m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02IVDM
 • Badrum

  2
 • Pris

  677 132,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: