Lavin Estates | Härlig villa i det pittoreska Cala san Vicente
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig villa i det pittoreska Cala san Vicente

Fakta Bilder

236m2 4 Sovrum i Pollensa

Denna vackra villa i Cala San Vicente har allt som gör den till en exceptionell fastighet. Rymliga rum översvämmade med naturligt ljus, smakfull inredning, högkvalitativa möbler, olika terrasser med utsikt över bergen eller havet och ett mycket bra läge bara några steg från stranden. Bottenvåningen består av ett dubbelrum, ett badrum, ett vardagsrum / matsal, ett fullt utrustat kök med ett skafferi och en tvättstuga. Från vardagsrummet har man tillgång till den täckta terrassen och poolen, solariumet och den uppvärmda jacuzzin. På övervåningen finns ytterligare tre dubbelrum, alla med eget badrum. Mastersviten har också en fantastisk terrass med havsutsikt, från vilken en spiraltrappa leder till poolområdet. På översta våningen finns en takterrass, som också erbjuder havsutsikt och förvaringsutrymme. I källaren finns ett garage med plats för 2 bilar, ett TV / spelrum, ett kontor, ett badrum, en bastu och förråd. Villan är utrustad med tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering och solpaneler. Det är den perfekta sommarbostaden för hela familjen och även perfekt som helårsbostad. Kontakta oss för en privat visning och se själv!

 • Boyta

  236m2
 • Tomt

  532m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JPWW
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 078 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: