Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig villa i söderläge i gröna omgivningar

Fakta Bilder

441m2 5 Sovrum i Portol

Denna underbara villa i söderläge ligger i ett lugnt bostadsområde nära byn Portol, bara 20 minuter från Palma centrum och flygplatsen. Villan i två våningar har fem sovrum och fem badrum: på bottenvåningen finns en elegant hall, ett stort fullt utrustat kök med tillgång till trädgården och ett rymligt vardags- / matrum med öppen spis och franska dörrar till en täckt terrass, fyra dubbelrum, ett omklädningsrum och tre badrum (ett badrum), ett kontor och en gästtoalett. På första våningen finns det stora sovrummet med eget badrum och en rymlig terrass med underbar panoramautsikt över naturen och havet. Det finns en vacker trädgård i Medelhavsstil med en privat pool, olika terrasser och en grillplats, perfekt för att dela måltider med vänner och familj, samt ett tvåbils-garage med förvaringsutrymme. Ytterligare faciliteter: tvättstuga, golvvärme, marmorgolv och två förråd.

 • Boyta

  441m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02JM5H
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 271 677,93 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: