Lavin Estates | Högkvalitativ nybyggd villa i söderläge med vacker…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ nybyggd villa i söderläge med vacker havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

460m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nya villa av hög kvalitet ligger i söderläge i "Ensaimada", ett av de mest populära bostadsområdena i Nova Santa Ponsa. Vid utformningen av villan lade man särskild vikt vid kvalitet, en öppen och ljus design kombinerad med bekvämlighet. Till exempel en hiss som binder samman fastighetens alla våningsplan och gör villan enkel att använda även för personer med begränsad rörlighet. På övervåningen, från vilken man också har en vacker havsutsikt, finns det stora sovrummet med badrum och det öppna köket, som smälter in harmoniskt med vardagsrummet och den övre terrassen. En bekväm utetrappa leder till takterrassen med en spektakulär panoramautsikt. Anslutningarna för ett annat utekök har flyttats så att en relaxavdelning kan skapas här för de varma sommartimmarna. På den nedre plan i denna extraordinära fastighet finns ytterligare tre sovrum, alla med eget badrum. Hjärtat i fastigheten är verkligen den stora täckta poolterrassen - du kommer säkert att spendera det mesta av din tid här på sommaren. I fastighetens källare finns ett rymligt garage, en praktisk tvättstuga och ett multifunktionellt rum som kan användas som lekrum, sportrum eller bio. Fastigheten lämnar inte heller något att önska tekniskt: hemautomatiseringssystem, golvvärme (värmepump), luftkonditionering och toaletter är bara några av funktionerna.

 • Boyta

  460m2
 • Tomt

  861m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GOFP
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: