Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ nybyggd villa med en härlig utsikt

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Pollensa

Denna högkvalitativa utrustade villa stod färdig 2019. Tack vare det upphöjda läget är utsikten fantastisk och långtgående. Vardagsrummet och matsalen, i kombination med det öppna köket, har högt i tak och är översvämmat av naturligt ljus tack vare de stora fönstren från golv till tak, vilket skapar en trevlig atmosfär. Utrustningen inkluderar stengolv, elektriska fönsterluckor, golvvärme, integrerad luftkonditionering, indirekta LED-lampor, ett larmsystem och en automatisk inkörsport. På det övre planet finns det redan nämnda vardagsrummet med matsal och öppet kök samt sovrummet med ett badrum en-suite. Båda sovrummen erbjuder utgång till balkongen framför med en underbar utsikt. Det finns också en gästtoalett på denna våning. På det lägre planet finns ytterligare två sovrum, båda med eget badrum. Från båda rummen har man direkt tillgång till den delvis täckta terrassen och trädgården med en stor pool och solterrass. Det stora utomhusområdet med olika terrasser och en välskött trädgård med pool samt den moderna och högkvalitativa utrustningen gör denna villa till en fastighet som inte lämnar något att önska. Det är i ett lugnt bostadsområde som också rymmer en internationell skola. Mycket bra transportförbindelser till Palma och flygplatsen.

 • Boyta

  210m2
 • Tomt

  1042m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02KIIV
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 403 200,54 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: