Lavin Estates | Högkvalitativa helt nybyggda bostäder med historisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativa helt nybyggda bostäder med historisk charm

Fakta Bilder

164m2 2 Sovrum i Palma

Mitt i Palmas historiska gamla stad byggs detta hus med ett väl genomtänkt designkoncept och toppmodern arkitektur. Den historiska byggnaden omvandlas till ett högkvalitativt bostadskomplex med 12 lägenheter i tidlös design. Mittpunkten är en medelhavsgård med en pool och en relaxavdelning. Alla lägenheter representerar en exklusiv sammanslagning av 400 års historia och modern design, de har 2 sovrum med eget badrum, ett öppet vardagsrum och köksutrustning från Gaggenau. De flesta har egen terrass och balkong. På första våningen, känd som "Planta Noble", har lägenheterna verandor och mycket högt i tak. Rummen kännetecknas av en kombination av fint trä och dämpade färger. Inbyggda garderober upp till tak kombinerar komfort och funktionalitet. Alla våningar är förbundna med en innergård med en pool, som inbjuder till att koppla av. En smakfull atmosfär som lätt kan ge sin egen touch. En riktig oas bara några steg från liv och rörelse i Paseo de Born. Det finns också två hissar och ett cykelförråd. Den närliggande hamnpromenaden och stranden i staden Palma är perfekta för promenader eller jogging.

 • Boyta

  164m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02JG8O
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 254 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: