Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Gångavstånd till sandstranden. Ljus och välplanerad villa

Fakta Bilder

Unik ny villa med delhavsvisning nära stranden

Denna exklusiva nybyggda villa med modern design ligger i det lugna, eftertraktade bostadsområdet Sol de Mallorca, i närheten av några av de vackraste stränderna i sydväst. Villan ligger på en plan tomt på 1,476 m² och har en bostadsyta på 482 m². Hela terrassytorna - bottenvåningen, 1: a våningen och takterrassen - uppgår till cirka 200 m². Den inbjudande ingången leder dels till vardagsrummet och vardagsrummet, å andra sidan till ett öppet kök med matplats, som alla öppnar mot terrasserna och poolen. Även på denna nivå finns det ett annat rum som är idealiskt lämpade som TV-lounge, kontor eller bibliotek, samt en garderob och gästbadrum. De tre rymliga gästsviterna, alla med eget badrum, kompletterar layouten på bottenvåningen. De stora fönsterfronterna garanterar ljusstyrka i vart och ett av rummen. Den imponerande master-sviten på nästan 50 m² ligger på första våningen och erbjuder en separat sittgrupp, omklädningsrum och ett rymligt badrum med inomhus- och utomhusdusch. Dessutom finns det en vacker utomhusterrass, från vilken du kan njuta av underbar havsutsikt. En bekväm trappa leder till den fantastiska takterrassen med havsutsikt med utomhuskök / grill, som inbjuder dig att dröja kvar på lilla sommarkvällar. Funktioner inkluderar golvvärme, vändbart luftkonditionering, natursten och parkettgolv, över 50 kvm pool, dubbelgarage, källare med eget badrum, tvättstuga och tvättstuga. Slutförandet planeras till slutet av 2018. Sol de Mallorca ligger bara några minuters bilresa från hamnarna Puerto Portals och Port Adriano, med restauranger och utsökta butiker, flera golfbanor och internationella skolor. På gångavstånd finns en stormarknad och en restaurang.

 • Boyta

  482m2
 • Tomt

  1476m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  F-02AJ8G
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 378 923 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: