Lavin Estates | Luxuös villa med underbara solterrasser och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös villa med underbara solterrasser och fantastisk vy över hamnen och b - Sold

Fakta Bilder

396m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Med gångavstånd till den lyxiga småbåtshamnen i Puerto Andratx och många fina restauranger, barer och affärer, ligger den vackra villan på en tomt om 1018 kvm. Villans 2 våningsplan har en boyta på 396 kvm, de täckta uteplatser är 29 kvm och de öppna terrasser är 100 kvm stora. Huset omfattar i entréplan: rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, ett komplett utrustat kök, ett separat badrum samt ett grovkök. Vardagsrummets stora glaspartier öppnar upp mot det vidsträckta och mycket tjusiga terrassområdet med matplats, sommarkök och den fantastiska poolen. Härifrån är utsikten över hamnen, det öppna havet och bergen helt sagolik. På övervåningen finns det eleganta masterbedroom med badrum en-suite och stor dressingroom samt en privat terrass med havsutsikt. Dessutom finns ytterligare 3 sovrum och ett badrum på detta våningsplan. På bakre delen av tomten kan man njuta av en mycket vackert anlagd trädgård i Medelhavsstil. Övriga faciliteter av detta eleganta hem är centralvärme, 2-glasfönster, fönsterluckor, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, automatiskt bevattningssystem samt ett garage.

 • Boyta

  396m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2451
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Meddelande skickat

Ditt meddelande har skickats.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Meddelande skickat

  Ditt meddelande har skickats.

  Please amend the following issues: