Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavs villa med havsutsikt i exklusivt område - Sold

Fakta Bilder

390m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna charmiga villa är lokaliserad i Bendinat och erbjuder en härlig utsikt över landskapet och havet. Fastigheten ligger på en tomtyta av 965kvm, och villan är ungefär 390kvm. Villan erbjuder flera olika terrasser med både skugga eller sol, en väl vårdad palm trädgård och en underbar pool med jacuzzi. Villan är byggd på två plan, på entré plan finns fyra sovrum, alla med eget badrum och tillgång till en härlig sol terrass. En våning ner ligger ett vardagsrum med en matsal, en eldstad, en gäst toalett och ett välutrustat kök med ett stort förråd. Nästan alla rum på denna våning öppnar upp till en terrass, trädgården och det underbara pool området. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, dubbla fönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården,och ett dubbel garage. Den exklusiva marinan Puerto Portals ligger nära intill med ett flertal populära restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  390m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2708
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: