Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar villa med havsutsikt och härlig pool

Fakta Bilder

391m2 5 Sovrum i Cala Vinyas

Denna härliga villa är belägen i Cala Vinas och har en underbar havsutsikt så väl som trädgård och pool. Fastighetens tomt yta är 1057kvm, den konstruerade ytan är 391kvm och det finns flera olika terrasser både med skugga eller i solen. Villan är fördelad på två plan. På entré plan finns ett ljust och öppet vardagsrum med eldstad och matplats, ett kök som är fullt utrustat så väl som stor och rymlig matplats, hall och tvättrum, både vardagsrummet och köket öppnar upp till pool området och trädgården. På övervåningen finner vi sovrummen, tre större sovrum med respektive badrum, en-suite, två av dom har privat terrass med havsutsikt. Det finns ytterligare två rum som kan användas till antingen kontor eller sovrum. Villan är fräsch och ljus och erbjuder även luftkonditionering varm/kall, isolerade glas, alarmsystem, dubbelt garage och två parkeringsplatser på gården.

 • Boyta

  391m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7105
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 525 581 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: