Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med havsutsikt och separat gäst lägenhet

Fakta Bilder

400m2 6 Sovrum i Costa den Blanes

Denna stilfulla design villa ligger i det populära området av Costa den Blanes och har en underbar utsikt över landskapet och havet. Den ligger på en mark yta va 1.286 m2, villan har en bo yta av 400m2, med ett flertal både täckta och sol dränkta terrasser, en underbar trädgård, ett pool område och en gäst lägenhet. Villan har ett stort och härligt vardagsrum, ett väl utrustat kök med förråd, ett bio rum och fyra sovrum var av alla har sitt eget badrum. Fastigheten har även en gäst lägenhet med privat ingång, vardagsrum, ett kök och två sovrum med två badrum. Övriga faciliteter och utröstning som detta vackra hem har är, dubbla fönster, luft konditionering varm/kall, central värme, undergolvs värme och ett garage för sex bilar. Villan ligger mycket nära till den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess imponerande lyx yachts, exklusiva restauranger och barer. Golf banan Royal Bendinat ligger enbart ett par minuters bilfärd ifrån.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7122
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 012 939,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: