Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull villa i exklusivt läge med strålande utsikt över hav och land - Sold

Fakta Bilder

295m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

I det trevliga Puerto Andratx med en enastående utsikt över havet ligger detta vackra hem på en tomt om 1 030 kvm, varav boytan upptar 295 kvm, de täckta terrasser 28 kvm och de öppna altaner 80 kvm. En stor swimmingpool, ett praktiskt sommarkök med grillplats och den välvårdade palmträdgården gör detta boende till en pärla. Villans två våningsplan innehåller i entréplan: allrum med öppen spis och med utgång mot terrassen. Två sovrum med egna badrum en suite och tillgång mot en uteplats respektive balkong. En trappa ned ligger salongen, också den med en öppen spis, ett stort kök med matplats, ett sovrum med badrum en suite och separat ingång samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar upp mot poolterrassen. Övriga faciliteter är centralvärme (olja), alarmanläggning, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem och ett garage. Den pittoreska hamnen, högklassiga restauranger, barer och shopping samt ett flertal golfbanor finns i närområdet.

 • Boyta

  295m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2545
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: