Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd exklusiv fastighet med underbar panorama havs utsikt - Sold

Fakta Bilder

930m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna exklusiva villa var nyligen byggd i det populära området Puerto Andrax. Den erbjuder en storslagen panorama utsikt över det mallorkinska landskapet, marinan och havet. Fastighetens tomt yta är på 2745kvm och villan är konstruerad på 930kvm. Villan har ett flertal olika terrasser, både i skuggan eller i solen, ett härligt BBQ område,en pool som är värm bar och en gäst lägenhet.Villan är uppdelad på två plan. På entré plan finns ett galleri, ett stort och rymligt vardagsrum med eldstad, matsal, ett välutrustat kök av högsta kvalitet, ett sovrum med badrum och en gäst lägenhet. Gäst lägenheten har en separat entré ett vardagsrum, ett litet kök, två sovrum och ett badrum. Nästan alla rum på entré plan öppnar upp till den härliga sol terrassen, BBQ området och poolen. På övre plan finns det ett sällskapsrum. En stor och rymlig terrass med havsutsikt, ett sovrum med en-suite badrum, spa områden, där finns också två till sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, central värme,undergolv värme, dubbla fönster, video intercom, alarm system,automatisk trädgårds vattning, ett garage för en båt och fyra bilar så väl som en carport för ytterligare två bilar. Fastigheten är väldigt nära till Puerto Andratx marina som är väldigt populär med fantastisk shopping och flertal restauranger.

 • Boyta

  930m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2707
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: