Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helrenoverat hus där endast det bästa är gott nog

Fakta Bilder

230m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Detta fantastiska hus är helt renoverat med bara de bästa byggmaterialen. 230 m² är indelat i tre våningar och inkluderar ett garage och ett förråd vid ingången till gatan. På första våningen finns de tre sovrummen med badrum i Carrara marmor, Dornbracht beslag och Villeroy Boch WC. På andra våningen finns vardagsrum / matsal med öppet kök utrustat med Siemens apparater och direkt tillgång till två separata balkonger. Hela golvet är utrustat med en naturlig ekparkett med Wolfs golvvärme. Takterrassen är utrustad med ett kök och en blandning av trä och Binissalem sten ger denna vackra egendom en lyxig touch. Huset har också en "Cortizo" varm / kall luftkonditionering, minimalistiska fönster av Jonathan Adler och Flos. Sta Catalina är stadens mest attraktiva distrikt. Paseo Maritimo och Gamla stan i Palma ligger inom gångavstånd.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02E9BG
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 192 174,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: