Lavin Estates | Helt nybyggt lyx-radhus med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt nybyggt lyx-radhus med fantastisk utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

66m2 2 Sovrum i El Terreno

Detta nya exklusiva byggprojekt består av endast 10 radhus, som alla erbjuder en underbar utsikt över Palmabukten och ligger i ett av de bästa områdena i Palma: El Terreno, bara några steg från Bellver Park, den trendiga stadsdelen Santa Catalina , Palmas centrum och den vackra hamnen med sin strandpromenad. Husen sträcker sig över tre våningar och erbjuder många rymliga terrasser, en terrass med en mängd olika medelhavsväxter, en takterrass med infinity-pool, som erbjuder en hisnande utsikt över Palmabukten och en avslappnad atmosfär i hjärtat av staden. Designen ser till att modern arkitektur kombineras med en typisk medelhavsstil, vilket ger projektet en elegant karaktär. Högkvalitativa material och detaljerat utförande garanteras. Alla husen har 2-3 sovrum, minst två badrum (ett av dem en-suite), ett öppet vardagsrum med ett fullt utrustat kök och en underjordisk parkeringsplats. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering, golvvärme, trä- eller naturstensgolv och ett fullt utrustat kök. Ytan varierar mellan 143 och 223 m², med vackra terrasser med havsutsikt mellan 66 och 105 m². Huspriserna ligger mellan 675 000 € och 1 050 000 €.

 • Boyta

  66m2
 • Tomt

  147m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02DFPK
 • Badrum

  1
 • Pris

  675 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: