Lavin Estates | Helt nybyggt parhus i populära Son Espanyolet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt nybyggt parhus i populära Son Espanyolet

Fakta Bilder

152m2 4 Sovrum i Santa Catalina

Detta nybyggda parhus är klart för inflyttning och ligger i det lugna och populära området Son Espanyolet. Den populära hamnpromenaden ligger bara några minuters promenad bort, liksom det mycket populära nattkvarteret Santa Catalina med de bästa restaurangerna och barerna som staden har att erbjuda. Det här nya byggprojektet består av två identiska parhus. I källaren finns ett sovrum, en tvättstuga, ett separat rum med möjlighet att installera en bastu, samt ytterligare ett stort rum som kan användas som biograf, gym eller förråd. På bottenvåningen finns ytterligare ett sovrum med eget badrum och det stora, öppna vardagsrummet och matsalen med ett skräddarsytt kök och tillgång till terrassen och trädgården med privat pool. Här kan du svalka dig under varma sommardagar och njuta av det milda Medelhavsklimatet i öns huvudstad året runt. En trappa leder till övervåningen där det finns två rymliga sovrum med badrum en-suite och en terrass med möjlighet att installera ett utomhuskök. Takterrassen har en liten pool och en fantastisk utsikt över Bellver Castle. Båda husen har också ett enbils-garage. Andra tillbehör är: Siemens eller Bosch köksutrustning, takterrass i bambu, centralt bevattningssystem, central luftkonditionering, golvvärme i hela huset och på terrassen på bottenvåningen, som förlänger boytan till utsidan. Alternativ för biografen är redan tillgängliga och kan installeras direkt av klienten.

 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MS0H
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 581 732 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: