Lavin Estates | Helt renoverad lägenhet med utsikt Paseo Marítimo
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • HELT NYRENOVERAD LÄGENHET MED UTSIKT

Fakta Bilder

Helt renoverad lägenhet med utsikt Paseo Marítimo

Denna fantastiska lägenhet har en fantastisk panoramautsikt över hamnen och bukten och ligger precis framför den lilla Can Barbara-hamnen i Palma. Huset totalrenoverades 2021 och har ett stort vardagsrum och matplats som öppnar upp till en 13 m2 stor terrass, som är idealisk för att äta middag på när solen går ner. Huset har två sovrum, två badrum, varav ett med eget badrum, och ett öppet, fullt utrustat kök. Centralvärme med gas och luftkonditionering med varm/kall temperatur är ytterligare funktioner. Det finns möjlighet att överta hyresavtalet för parkeringsplatsen som de nuvarande ägarna för närvarande hyr ut i samma byggnad. Paseo Marittimo med sin vackra strandpromenad, alla förstklassiga restauranger och köpcentret Porto Pi ligger inom gångavstånd, och Palma stad ligger bara en kort bit bort.


 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QPRC
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: