Lavin Estates | Helt renoverad lägenhet vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt renoverad lägenhet vid havet - Sold

Fakta Bilder

132m2 2 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

Denna moderna lägenhet med fantastisk havsutsikt ligger i det lyxiga bostadsområdet Imperial Garden som ligger i första raden av Cala Vinyas. Lägenheten har renoverats helt, smakfullt och erbjuder havsutsikt från det ögonblick du kliver in genom dörren. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, ett av dem ensuite. Från vardagsrummet med öppen planlösning och det fullt utrustade köket med Miele-apparater kommer du till den rymliga, täckta terrassen som är den perfekta platsen att koppla av. En privat parkeringsplats i garaget och ett förråd ingår. Ytterligare funktioner inkluderar luftkonditionering varm och kall, väggvärme, direkt tillgång till havet från samhället som också har en pool och vackert anlagda trädgårdar. Det finns också en sandstrand inom några minuters promenad.
 • Boyta

  132m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02O17L
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: