Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i ett fantastisk palats i gamla stan i Palma de Mallorca

Fakta Bilder

144m2 2 Sovrum i Palma

Denna lägenhet ligger i ett eftertraktat läge i hjärtat av Palma, ett gammalt palats som har renoverats omsorgsfullt i ett vackert söderläge med gemensam terrass med strålande utsikt över gamla stan. Boyta ca. 144m2 är uppdelad i ett vardagsrum, en separat matplats, ett fullt utrustat kök, två sovrum samt två badrum och en tvättstuga. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är bl.a luftkonditionering, centralvärme, hiss och originella funktioner i gotisk stil. Det speciella med detta objekt är att det ingår garage för en bil och spaavdelning. Palmas centrum med sina fina restauranger, barer och otaliga affärer kan nås på några minuter.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  32402
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 270 091,85 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: