Lavin Estates | HÖG KVALITETS FINKA DRÖM I ES CAPDELLA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • HÖG KVALITETS FINKA DRÖM I ES CAPDELLA

Fakta Bilder

282m2 4 Sovrum i Calvia

Denna drömfastighet ligger i den pittoreska byn Es Capdella. Denna finca stod färdig 2019 och erbjuder material av hög kvalitet, såväl som hisnande vyer. Villan är en perfekt blandning av modern arkitektur och medelhavsdetaljer. Vid entrén imponerar den med sina fönster från golv till tak och den sömlösa blandningen av medelhavschic och moderna detaljer. På bottenvåningen är det öppna köket anslutet till vardagsrum och matsal, som leder ut till den vackert anlagda trädgården och poolen. Det finns även ett sovrum och ett grovkök på denna våning. På första våningen finns ytterligare 3 sovrum med eget badrum, alla med inbyggda garderober och vacker utsikt över bergen och Es Capdella. Det finns en carport för två bilar. Separat från huvudbyggnaden finns ett separat hus som inte har reformerats, vilket skulle kunna omvandlas till ett gästhus med totalt 230 kvm boyta.

 • Boyta

  282m2
 • Tomt

  1334m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OSCU
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 327 870 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: