Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk egendom rekonstruerad till en oas

Fakta Bilder

538m2 4 Sovrum i Orient

Denna historiska egendom ligger mitt i ett idylliskt naturlandskap och förvandlas under ledning av ett känt företag till en oas av lugn för de mest krävande gästerna. Fastighetsutvecklare med många års erfarenhet av renovering och restaurering av historiska byggnader. Syftet är att visa originaldetaljerna i sin ursprungliga prakt och att kombinera dem med modern livskomfort. De fyra sovrummen och sex badrum är designade i varma bruna toner och utrustade med högkvalitativa sten- och parkettgolv. En speciell höjdpunkt är utsikten från vardagsrummet på den ursprungliga kvarnen, som en gång användes för att producera olivolja. Utsikten över den färgglada naturen och bergen i Tramuntana erbjuder en upplevelse för alla sinnen. Oavsett om du simmar i din egen pool, omgiven av kvittrande av fåglar, kopplar av i spaområdet eller har en mysig kväll vid grillen, kan du njuta av Medelhavslivet till fullo.

 • Boyta

  538m2
 • Tomt

  570000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02FY5M
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 869 791,89 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: