Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk Herrgård med stora markområden i utmärkt läge

Fakta Bilder

Historisk Finca med stora markområden

Med utmärkt läge och kort räckvidd till Palma hittar du en av de sista gårdsskatterna mellan Calviá och Es Capdellá. Praktiskt taget 80 hektar stor tomt och 240 hektar skog omger denna finca som uppfördes 1820 och som även består av en traditionell gammal olivoljepress. Skyddade kullar och jordbruksmark med underbara gamla oliv-, fikon- och mandelträd och flera fruktträd. Ringen av fårklockorna i kombination med ljudet av syrsor och lukten av tallar blandade med lukten av den purpurfärgade Bouganvillan, violetta lavendel och rosmarin ramar in detta fantastiska gods. På den omfattande tomten finns ytterligare byggnader som används som stall och några av dem är gjorda med de typiska Medelhavet naturstenar. Njut av ren natur omgiven av bergslandskap med berget Puig Galatzo i bakgrunden. Med söderläge, eget brunnsvatten och huvudstaden Palma inom räckhåll gör denna pärla till en mycket spännande fastighet för älskare av unika gods.

 • Boyta

  1000m2
 • Tomt

  32500m2
 • Sovrum

  15
 • Property ID

  020IVF
 • Badrum

  10
 • Pris

  7 023 250 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: