Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk herrgård i modern tappning ideal för hästälskare

Fakta Bilder

850m2 5 Sovrum i Llucmajor

Denna historiska herrgård ligger i ett mycket lugnt och privat område, men fortfarande lättillgängligt och i harmoni med landskapet, med utsikt över klostret Randa i kommunen Llucmajor. Fastigheten har utnyttjats under århundradena (uppförd på 1300-talet) och för fem år sedan kärleksfullt restaurerad och ombyggd för hästavel. Huvudbyggnaden för denna vackra fastighet består av tre rymliga sovrum, alla med eget badrum på övervåningen. På bottenvåningen finns entrén, ett läsrum med öppen spis, ett bibliotek, ett ljust, öppet vardags- / matrum i loftstil med en trevlig öppen spis, en gästtoalett och ett fullt utrustat kök. Ett annat rum på två våningar används för närvarande som en yogastudio. I det angränsande gästhuset finns ytterligare två sovrum och ett badrum och, i närheten av stallen, ytterligare en personallägenhet med vardagsrum, sovrum, badrum och kök. En absolut höjdpunkt är utomhusområdet runt den dammformade poolen, som är ansluten till ett sommarhus med en stor terrass, en grillplats med bar och öppen spis och ett spa med bastu. Hela fastigheten gränsar till stenmurar, är i utmärkt skick och imponerar med sin sofistikerade konstruktion. Det är idealiskt som ett året om för hästälskare eller uppfödare som vill njuta av sitt eget utrymme med en mer än 3 km lång, planlagd jogging- eller ridväg.

 • Boyta

  850m2
 • Tomt

  240000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02DXL0
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 050 071,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: