Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ nybyggd lyxfastighet i exklusivt läge med fri sikt över havet - Sold

Fakta Bilder

825m2 7 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna förstklassiga fastighet är under byggnation i Puerto Andratx och förväntas vara klar i maj månad 2012. Den stora 1 800 kvm stora tomten kommer att ha en boyta på cirka 575 kvm, 375 kvm öppna terrasser, täckta terrasser på 175 kvm, en separat belägen gästvilla, 100 kvm förråd, samt en 100 kvm stor uppvärmningsbar swimmingpool med jacuzzi. Villans två våningsplan fördelas på i entréplan: tre sovrum, samtliga får egna bekväma badrum en-suite och med terrassutgång. En trappa ned kommer det att finnas ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, ett komplett utrustad kök och en vinkällare. Alla rum på detta våningsplan har utgångar mot den fantastiska poolterrassen och sommarköket. Den separat liggande gästvillan kommer att ha två våningsplan och får tre sovrum, samtliga med egna badrum en-suite och med utgång mot terrassen. Dessutom kommer det att finnas en separat lägenhet på fastigheten, användbar för gäster eller personalen som inreds med ett allrum, ett sovrum, ett badrum och pentry. Den spektakulära villan utrustas med centralvärme, golvvärme, delvis solenergi, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, porttelefon, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en bastu samt en carport för flera fordon. I omedelbar närhet finns den pittoreska fiskehamnen av Puerto Andratx med eleganta restauranger, barer och flotta butiker. Huvudstaden Palma är bara en 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  825m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  A2528
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: