Lavin Estates | "HORIZON" DÄR HÖGSTA KVALITET MÖTER EN OTROLIG…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • "HORIZON" DÄR HÖGSTA KVALITET MÖTER EN OTROLIG HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

600m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Denna ca 600 m² stora villa med fantastisk havsutsikt ligger i Camp de Mar, inte långt från Port d'Andratx, en av de vackraste naturliga hamnarna på ön. En villa som erbjuder all tänkbar frihet att förverkliga den högsta formen av lyx: ett liv långt borta från vardag och rutiner. I interiören syns alltid det blåa elementet, alla rum är konsekvent orienterade mot havet. Livet utspelar sig på tre rymliga våningsplan, där den fjärde dimensionen också märks: tiden här är alltid en serie mycket speciella stunder - vare sig det är med gamla vänner en grillafton eller att läsa en god bok på terrassen. Tidlös design, harmoniska kontraster och ädla material som Hermès-läder skapar ett charmerande utrymme som helt är dedikerat till att organisera en egen stil. Oavsett om det är ytorna eller i övergångarna mellan de olika materialen, är B&B Italias mästerliga hantverk uppenbart i varje detalj.

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02DGUG
 • Badrum

  5
 • Pris

  19 271 850 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: