Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt projekt under konstruktion i Puerto Portals - Sold

Fakta Bilder

230m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna moderna och exklusiva villa är att bli byggd i Portals Nous och har en fantastisk panorama havsutsikt. Fastighetens tomtyta är 1150 kvm, den konstruerade ytan 230 kvm med diverse öppna och överbyggda terrasser, en fantastisk swimmingpool och allt kommer att omges av en vacker trädgård. Villan är uppdelad på två våningar. På entré plan ligger vardagsrummet med en eldstad, ett välutrustat kök med matsal, ett stort sovrum, två lite mindre sovrum och ett badrum. Nästan alla rum på denna våningen öppnar upp till en underbar terrass med havsutsikt, pool området och trädgården. På nedre plan ligger en gäst lägenhet med privat ingång ett vardagsrum- och sovrum, ett litet kök och ett badrum. Fastigheten kommer att bli byggd till högsta standard med enbart de bästa material. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, dubbla fönster, alarmanläggning, golvvärme, video intercom, Jacuzzi, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett dubbel garage. Alldeles i närheten ligger den populära marinan Puerto Portals med ett flertal populära restauranger, barer och boutiques, Royal Bendinat golfbana och en härlig sand strand.

Detta är ett byggnads projekt som är planerat att vara färdigt i slutet av 2016.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104245
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: