Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus i Puerto Pollensa med enorm potential

Fakta Bilder

369m2 9 Sovrum i Pollensa

Detta tvåvåningshus på Puerto Pollensas strandpromenad har enorm potential och erbjuder den nya ägaren fantastiska designalternativ. Till exempel finns möjligheten att omvandla huset till tre lyxlägenheter, en takvåning och en butik på bottenvåningen. Ett annat alternativ är att ha flera små lägenheter och två butiker på bottenvåningen. Fastigheten sträcker sig från strandpromenaden längs flodstranden till den lilla sidogatan bakom fastigheten. För investerare är detta en fantastisk möjlighet att starta ett projekt i Puerto Pollensa på ett utmärkt läge med fantastisk havsutsikt.

 • Boyta

  369m2
 • Tomt

  390m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  029MC4
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 640 612,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: